Sloopwerken Helmond

Sloopwerken Helmond nodig?

OCT Sloop en Asbest  is voor u hét bedrijf voor al uw sloopwerken Helmond. OCT Sloop en Asbest is voor alle sloopwerken Helmond ISO 14001 gecertificeerd en is gespecialiseerd in duurzaam slopen. Sloopwerken Helmond biedt u een totaaloplossing aan, van inventarisatie tot sloop. Wij zijn voor u het bedrijf die u het beste van dienst kan zijn voor al uw sloopwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontmantelen, sorteren en afvoeren van sloopwerken. Wij helpen en ontzorgen u van A tot Z. Kortom: als u een betrouwbare partij zoekt voor uw sloopwerken Helmond, bent u bij ons op het juiste adres.

Direct een offerte aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sloopklus? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Duurzame sloopwerken Helmond 

OCT Sloop en asbest sloopwerken staat om kwaliteit, betrouwbaarheid, zorgvuldig en eerlijk zaken doen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Wij maken heldere (prijs) afspraken met onze klanten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.
OCT Sloop en Asbest biedt u voor sloopwerken Helmond een transparante sloopwereld aan. Wij bieden onze opdrachtgevers een compleet overzicht aan van onze duurzaam en sociaal opgestelde sloopbestek. Daarnaast geven wij onze opdrachtgevers duidelijk inzicht in de kosten en opbrengsten. Wij zorgen ervoor dat alle materialen zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt worden, zodat er een substantiële bijdrage wordt geleverd aan de duurzaamheid van het project.

OCT Sloop en Asbest: voor alle sloopwerken Helmond

Met regelmaat worden oude gebouwen niet compleet afgebroken, maar worden ze gedeeltelijk gesloopt om het gebouw hierna weer op te bouwen voor een tweede leven. Dit kunnen wij realiseren door het verrichten van bepaalde werkzaamheden, zoals het compleet strippen van de binnen en buitenkant van uw woning of pand. Daarnaast verwijderen wij gevels en kozijnen. Wij werken met werkplannen. Werkplannen zijn essentieel in ons vak. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht in ons stappenplan en weet u precies waar u aan toe bent. Daarbij proberen wij de overlast voor omwonenden tot het minimum te beperken. Wij hanteren specifieke sloopmethoden en combineren dit met onze vakmensen en speciaal ontworpen materieel.
Sloopwerken Helmond onderneemt maatschappelijk verantwoord. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark waarmee ieder sloopproject veilig aangepakt wordt. Wij bieden u een totaalsloop aan. Naast onze aangeboden diensten van totaalsloop bieden wij u ook renovatie- en restauratiesloopwerken aan. Doordat wij verantwoord ondernemen zijn wij gecertificeerd voor BRL SVMS-007, ISO 9001, ISO 14001 en VCA*.

Heeft u interesse in onze aangeboden diensten of heeft u vragen omtrent onze verschillende aangeboden soorten sloopwerken in de omgeving van Helmond? OCT Sloop en Asbest helpt u graag verder. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord. Daarbij vindt u op onze website meer informatie en een overzicht van projecten die wij hebben afgerond.