Sloopwerk Heerlen

Sloopwerk Heerlen nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar Sloop en Milieu bedrijf om sloopwerk Heerlen uit te laten voeren? Bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V. helpen wij graag met het realiseren van diverse sloopwerken. Wij zorgen ervoor dat wij alles voor u uit handen nemen. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen en afvoeren van sloopmaterialen. U vindt bij ons één aanspreekpunt. Hiermee houden wij de lijnen kort en weet u precies waar u aan toe bent. Wij verwijderen en voeren niet alleen asbest af, wij verwijderen voor u ook gehele gebouwen, denkt u aan kozijnen en het complete binnenwerk. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V biedt u een totaaloplossing aan voor al uw sloopwerk Heerlen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct een offerte aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sloopklus? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

OCT Sloop en Asbest voor al uw sloopwerk Heerlen

Op zoek naar sloopwerk Heerlen? In de afgelopen jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen en afvoeren van asbest en verschillende sloopwerkzaamheden. Onze vakmannen zorgen ervoor dat de asbest vakkundig wordt verwijderd en afgevoerd, zodat er snel verder kan worden gegaan met de verdere sloopwerkzaamheden. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V is ISO 14001 gecertificeerd.
U kunt bij ons ook terecht voor een totaaloplossing voor uw sloopwerk Heerlen. Wij combineren hiermee onze sloopmethodes. Wij zorgen ervoor dat wij uw pand netjes slopen en afvoeren. Zo besparen wij u veel tijd en nemen wij u veel werk uit handen. 

Alle certificeringen voor uw sloopwerk Heerlen

OCT Sloop- en Milieutechniek B.V staat graag voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen omtrent sloopwerk en asbest verwijdering. Wij bieden u een totaaloplossing aan van inventarisatie tot aan de sloop. Wij zijn gespecialiseerd in duurzaam slopen.
Samen met u maken wij heldere (prijs)afspraken vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent. Alle materialen worden zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt, zodat er een substantiële bijdrage wordt geleverd aan de duurzaamheid van het project. OCT Sloop- en Milieuwerk B.V vindt dit erg belangrijk. Wij bieden u een jarenlange ervaring aan. U bent bij ons aan het juiste adres voor sloopwerk Heerlen. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid, zorgvuldig en eerlijk zaken doen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u een kijkje op onze website. Heeft u vragen over onze aangeboden diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.