Sloopwerk Eindhoven

Sloopwerk Eindhoven nodig?

Op zoek naar sloopwerk Eindhoven? Heeft u sloopwerk en zoekt u een erkend bedrijf die dit voor u uit handen kan nemen? Sloopwerk Eindhoven van OCT Sloop en Asbest is voor u hét bedrijf dat u goed van dienst kan zijn met al uw sloopwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het slopen van gebouwen, woningen en kantoorpanden. Daarnaast proberen wij uw huidige pand of woning een tweede leven te geven door uw pand maar gedeeltelijk te slopen. Wij laten de buiten en binnenmuren staan en geven zo uw woning of kantoorpand een tweede leven. Heeft u interesse in onze aangeboden diensten? U kunt ons telefonisch bereiken, maar ook via ons online contactformulier zijn wij te bereiken. OCT Sloop en Asbest probeert uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Voor sloopwerk Eindhoven bent u bij OCT Sloop en Asbest aan het juiste adres.

Direct een offerte aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sloopklus? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

OCT Sloop en Asbest voor al uw sloopwerk Eindhoven

OCT Sloop en Asbest houdt zich bezig met sloopwerk Eindhoven. OCT Sloop en Asbest werken volgens de richtlijnen van het Procescertificaat Asbestverwijdering en gedeeltelijk NEN – EN – ISO 9001:2000. Hierdoor onderscheiden wij ons van de anderen en zijn wij een erkend sloopbedrijf.
In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd en zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar en zorgvuldig bedrijf die eerlijk zaken doet. Wij bieden u een totaaloplossing aan, van inventarisatie tot aan de sloop van uw panden en gebouwen. OCT Sloop en Asbest is gespecialiseerd in duurzaam slopen, zo ook uw sloopwerk Eindhoven.

Alle certificeringen voor uw sloopwerk Eindhoven

OCT Sloop en Asbest heeft in de loop van de jaren verschillende certificeringen behaald. Wij werken volgens de normen van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Hierin staat een zorgvuldige beschrijving om asbest arbeids- en milieutechnisch te verwijderen. Al onze gespecialiseerde medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat. Daarnaast werken wij volgens de BRL SVMS-007 richtlijnen. De BRL SVMS-007 is dé certificatieregeling voor professionele sloopaannemers. In de BRL SVMS-007 staat een zorgvuldige werkvoorbereiding beschreven. OCT Sloop en Asbest werkt volgens de ISO 9001 norm. Dit is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsysteem. Hiermee tonen wij aan dat wij in staat zijn consequent producten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en wettelijke voorschriften. Naast het werken met de ISO 9001 norm werken wij ook met de ISO 14001 certificering. Deze norm is gericht op het beheersen en verbeteren van de prestaties van een organisatie op milieugebied. Door al deze certificaten laten wij u zien dat wij de kennis en expertise in huis hebben om uw klus te klaren. Wij zorgen ervoor dat al onze medewerkers de juiste scholing krijgen. Wij werken met de beste vakmensen en leveren het allerbeste werk af met betrekking tot het verwijderen van asbest en het slopen van panden en woningen.