Sloopbedrijf Weert

Sloopbedrijf Weert nodig?

Zoekt u een sloopbedrijf Weert voor al uw sloopwerkzaamheden, asbestverwijdering en renovatie? Dan bent u bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V aan het juiste adres. Met regelmaat worden er kantoren gesloopt voor nieuwbouwprojecten. Deze sloopmaterialen moeten ontmanteld, gesorteerd en afgevoerd worden. OCT Sloop- en Milieubedrijf B.V neemt dit graag voor u uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw project op een snelle en efficiënte manier kan worden uitgevoerd. Wij onderscheiden ons als sloopbedrijf Weert met maatschappelijk, verantwoord en duurzaam ondernemerschap.

Direct een offerte aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sloopklus? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

OCT Sloop en Asbest, uw sloopbedrijf Weert

Bent u op zoek naar een betrouwbaar sloopbedrijf Heerlen met vele jaren ervaring dan bent u bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V aan het juiste adres. Wij werken met één vast aanspreekpunt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en onderhouden wij korte lijntjes met onze klanten. U kunt meerdere zaken met ons vaste aanspreekpunt regelen. U bent bij ons op het juiste adres voor totaalsloop. Denkt u aan het verwijderen en afvoeren van asbest. Wanneer er nog asbest aanwezig is in het pand, kunnen onze medewerkers dit op een vakkundige wijze voor u verwijderen. OCT Sloop- en Milieutechniek B.v is ISO 14001 gecertificeerd. Wij zijn gespecialiseerd in duurzaam slopen. Alle materialen worden zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt, zodat er een substantiële bijdrage wordt geleverd aan de duurzaamheid van het project.  Wij staan als sloopbedrijf Heerlen voor betrouwbaarheid, zorgvuldig en eerlijk zaken doen.

De duurzame aanpak van OCT, het sloopbedrijf Weert

U kunt bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V terecht voor totaalsloop. Totaalsloop is ontmantelen, sorteren en afvoeren. Tegenwoordig worden vele kantoren, civiele werken en woonwijken vervangen door nieuwbouwprojecten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van passende werkplannen. Wij combineren onze specifieke sloopmethoden met de inzet van onze vakmensen en het speciaal ontworpen materiaal. Ook worden er tegenwoordig minder gebouwen afgebroken. Zij krijgen een tweede leven. Wij kunnen het hele gebouw aan zowel de binnen- als de buitenkant strippen, ook voor het verwijderen van kozijnen, gevels en binnenwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Indien aanwezig verwijderen wij ook het asbest en regelen wij de afvoer ervan voor u. Omdat wij het verantwoord ondernemen belangrijk vinden, zijn wij gecertificeerd voor BRL SVMS-007, ISO 9001, ISO 14001 en VCA*.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Zij vertellen u graag wat voor u de passende oplossingen zijn. U kunt ons telefonisch, per e-mail en via ons contactformulier bereiken.