Sloopbedrijf Heerlen

Sloopbedrijf Heerlen nodig?

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf Heerlen? Bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V. bent u aan het juiste adres! Wij bieden u jarenlange ervaring aan in het leveren van vakmannen voor het verwijderen van asbesthoudende materialen. Wij streven ernaar om te voldoen aan de eisen die worden gesteld met betrekking tot kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V vindt het belangrijk dat het werk efficiënt, effectief, doelmatig en veilig wordt uitgevoerd. U bent bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V aan het juiste adres voor al uw vragen omtrent het verwijderen van asbest, renovatie sloopwerk, duurzaam slopen en in geval van calamiteiten die veroorzaakt zijn door wateroverlast, stormschade of brandschade, waarbij asbest is vrijgekomen. Voor het vinden van een sloopbedrijf Heerlen bent u bij ons aan het juiste adres!

Direct een offerte aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sloopklus? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

OCT Sloop en Asbest, uw sloopbedrijf Heerlen

Sloopbedrijf Heerlen nodig? OCT Sloop- en Milieutechniek B.V. is voor u hét sloop en milieubedrijf die u graag helpt bij het realiseren van totaal en renovatie sloopwerk, duurzaam slopen en asbestsanering. Totaal en renovatiesloop houdt in dat wij voor u het gebouw ontmantelen, sorteren en afvoeren. Tegenwoordig worden complete kantoren, civiele werken en woonwijken vervangen door nieuwbouw. Specifieke sloopmethoden zijn hierbij van groot belang. OCT Sloop- en Milieutechniek zet hiervoor graag zijn vakmensen in. Wij besteden bij het slopen veel aandacht aan mens en milieu. Wij zorgen ervoor dat de overlast tot een minimum wordt beperkt en dat de vrijkomende materialen zoveel mogelijk rechtstreeks hergebruikt worden of dat de materialen worden gerecycled. Tegenwoordig worden er ook gebouwen gespaard, hierdoor krijgen ze een tweede leven. Wij kunnen als sloopbedrijf Heerlen het hele gebouw aan zowel de binnen- als de buitenkant strippen. Verwijdering van kozijnen, gevels en binnenwerk. Indien aanwezig, verwijderen wij ook het asbest en regelen de afvoer ervan. Uw voordeel: één aanspreekpunt, tijdwinst en lage kosten!

De duurzame aanpak van OCT, het sloopbedrijf Heerlen

OCT Sloop- en Milieutechniek B.V is gevestigd in Helmond. Onze vakmannen rijden door heel Nederland om u een totaaloplossing aan te bieden. Denk u aan inventarisatie tot aan de sloop. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V is ISO 14001 gecertificeerd. Wij zijn gespecialiseerd in duurzaam slopen. Wij zorgen na het slopen ervoor dat alle materialen zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt worden, zodat er een substantiële bijdrage wordt geleverd aan de duurzaamheid van het project. Wij staan voor betrouwbaarheid, zorgvuldig en eerlijk zaken doen. Wij maken met u heldere (prijs)afspraken vooraf. Zo weet u te alle tijden waar u aan toe bent.