Sloopbedrijf Eindhoven

Sloopbedrijf Eindhoven nodig?

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf Eindhoven voor het slopen van uw kantoorpand? Of heeft u asbest in uw woning of kantoorpand waardoor u uw woning of kantoorpand moet slopen? OCT Sloop en Asbest is voor u hét bedrijf die u goed van dienst kan zijn voor het slopen of gedeeltelijk slopen van uw woning of kantoorpand. OCT Sloop en Asbest biedt als sloopbedrijf Eindhoven een totaaloplossing aan, van inventarisatie tot aan de sloop. Wij kunnen voor u ontmantelen, sorteren en afvoeren. Iedere sloopklus is maatwerk waarbij gewerkt wordt middels specifieke sloopmethoden in combinatie met het inzetten van vakbekwaam personeel en speciaal ontworpen materieel. Daarbij kunt u ook denken aan het gedeeltelijk slopen van uw pand of woning. Zo kunnen wij het gebouw een tweede leven geven. De voordelen die OCT Sloop en Asbest biedt als sloopbedrijf Eindhoven, is één aanspreekpunt, tijdwinst en lage kosten.
U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een erkend en gespecialiseerd sloopbedrijf. Wij zijn betrouwbaar en werken zorgvuldig. OCT Sloop en Asbest heeft jarenlange ervaring in deze branche en wij zijn u graag van dienst als sloopbedrijf Eindhoven.

Direct een offerte aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sloopklus? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

OCT Sloop en Asbest, uw sloopbedrijf Eindhoven

Bij OCT Sloop en Asbest richten wij ons op zowel sloopwerk, als asbest verwijderen. Bij ons staan kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat wij ons project efficiënt, effectief en doelmatig uitvoeren. OCT Sloop en Asbest voldoet aan de wettelijke eisen en richtlijnen van het procescertificaat. Doordat wij met vakbekwaam personeel werken, zorgen wij ervoor dat wij alle projecten professioneel en volgens de richtlijnen uitvoeren en afronden.  

De specialist op het gebied van sloopwerken

Bij OCT Sloop en Asbest bieden wij u verschillende diensten aan met betrekking tot het slopen en het verwijderen van asbest van gebouwen en woningen. Wij bieden u een totaal en renovatiesloop aan. Wij ontmantelen, sorteren en voeren af. Dit noemen wij totaalsloop. In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er veel vraag is naar het slopen van civiele werken, kantoren en complete woonwijken. Alle materialen worden zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt, zodat er een substantiële bijdrage wordt geleverd aan de duurzaamheid van het project. Wij vinden het belangrijk dat wij deelnemen aan het verbeteren van de duurzaamheid. OCT Sloop en Asbest maakt heldere (prijs) afspraken met onze klanten. Hierdoor weten onze opdrachtgevers precies wij zij van ons kunnen verwachten en komen zij niet voor verrassingen te staan. OCT Sloop en Asbest is ISO 14001 gecertificeerd. Wij werken volgende de richtlijnen van het procescertificaat.