Sloop Helmond

Sloop Helmond nodig?

Op zoek naar sloop Helmond? Bent u op zoek naar een sloopbedrijf in de omgeving van Helmond? OCT Sloop en Asbest is voor u het aangewezen bedrijf dat u goed van dienst kan zijn bij het slopen van uw pand of bij het verwijderen van asbest van uw pand, woonhuis of bedrijfsgebouw. Asbest kan schade aanbrengen aan uw gezondheid en daarom is het belangrijk dat dit snel verwijderd wordt. Voordat asbest verwijderd kan worden, is men verplicht om een asbestmelding bij de gemeente te doen. Na goedkeuring van de gemeente kan er overgegaan worden op het daadwerkelijk verwijderen van de asbest. Het verwijderen van asbest dient door specialisten uitgevoerd te worden. Hiervoor bent u bij OCT Sloop en Asbest aan het juiste adres. Wij hebben vakmensen in dienst die de asbest op vakkundige wijze kan verwijderen. Om deze werkzaamheden te kunnen verrichten moet men voldoen aan wettelijke eisen en richtlijnen op landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau. OCT Sloop en Asbest is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest en voldoet aan de strenge wet-en regelgeving. Dit staat beschreven in ons certificatieschema. Met onze procescertificatie maken wij een toetsing die geldt voor het zorgvuldig verwijderen van asbest, beheersing en borging van het asbestverwijderingsproces

Naast het verwijderen van asbest bent u bij OCT Sloop en Asbest aan het juiste adres voor sloopklussen, zoals sloop Helmond. OCT Sloop en Asbest is in staat om u volledig te helpen met de totaalsloop van uw pand of woning. Wij ontmantelen, sorteren en voeren het puin af. Wij maken met u heldere (prijs)afspraken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Voor uw klus, zoals Sloop Helmond  bieden wij u een totaaloplossing.

Direct een offerte aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sloopklus? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Sloop Helmond nodig? OCT Sloop en Asbest is uw partner!

Wij bieden u het complete plaatje aan met betrekking tot het slopen van uw pand, woning of bedrijfsgebouw. Wij ontzorgen u van A tot Z. OCT Sloop en Asbest staat voor betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Wij werken met gespecialiseerde vakmensen en werken met modern materieel. OCT Sloop en Asbest is ISO 14001 gecertificeerd.

Sloop Helmond, OCT voor de totaalsloop

In de afgelopen jaren hebben wij met regelmaat kantoren, civiele werken en complete woonwijken vervangen voor nieuwbouwprojecten.
Steeds vaker worden gebouwen niet geheel afgebroken, maar worden ze verbouwd, zodat ze een tweede leven krijgen. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Wij strippen zowel de binnen als buitenmuren van uw gebouw. Daarnaast zijn wij in staat om kozijnen, gevels en binnenwerk te verwijderen. Indien er asbest aanwezig is, kunnen wij de asbest voor u verwijderen en regelen wij de afvoer voor u. Alle materialen worden zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt, zodat er een substantiële bijdrage wordt geleverd aan de duurzaamheid in het project.

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf die u kan helpen bij het slopen van uw pand of het verwijderen van asbest? Dan bent u bij OCT Sloop en Asbest aan het juiste adres. Wij helpen u bij uw sloop Helmond.