Asbestverwijdering Venlo

Asbestverwijdering Venlo?

Bent u op zoek naar asbestverwijdering Venlo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het verwijderen van asbest heeft u specialisten nodig. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V is in staat om op vakkundige wijze asbest te verwijderen en af te voeren. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat asbestverwijdering Venlo op de juiste manier wordt uitgevoerd. Wij bieden u vele jaren ervaring aan in het verwijderen en afvoeren van onder andere asbest. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V is ISO 14001 gecertificeerd. Wij zijn gevestigd in het mooie Helmond. Onze vakmannen rijden graag het hele land door om u van dienst te zijn.

Direct een offerte aanvragen voor asbestverwijdering Venlo?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vakkundig asbestverwijdering Venlo

Asbestverwijdering Venlo nodig? U bent bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V verzekerd van het effectief verwijderen en afvoeren van asbest. U vindt bij ons een totaalpakket, hiermee nemen wij het zware werk voor u uit handen. Wij zorgen ervoor dat wij op een snelle, veilige en efficiënte manier uw asbest verwijderen en afvoeren. U kunt bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V terecht voor het vakkundig laten verwijderen en afvoeren van asbest, maar ook voor diverse andere sloopwerkzaamheden. Denkt u aan renovatie, duurzaam slopen, verwijderen van kozijnen, verwijderen van binnenwerk en het ontmantelen van een gevel. U kunt op ons rekenen van inventarisatie tot aan de sloop! Wij zijn het adres voor asbestverwijdering Venlo.

Duurzaam slopen door OCT Sloop- en Milieutechniek B.V

Wij zijn een bedrijf met vele jaren ervaring. Wij staan bekend om ons maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. U weet bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V van tevoren waar u aan toe bent. Wij maken graag met u van tevoren heldere (prijs)afspraken. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Hierdoor weet u precies welke kosten er aan het verwijderen van asbest, renoveren van uw pand, het slopen van uw pand en het verwijderen van slooppuin verbonden zijn. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V vindt duurzaamheid erg belangrijk. Bij sloopwerkzaamheden kijken wij te allen tijde of de materialen nog hergebruikt kunnen worden. Op die manier kan veel materiaal een nieuwe bestemming krijgen. We dragen hierdoor substantieel bij aan de duurzaamheid van uw project.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze aangeboden diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch, per e-mail en via ons online contactformulier bereiken. Onze medewerkers vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Samen met u bekijken wij graag wat de passende mogelijkheden zijn voor uw project.

OCT Sloop- en Milieutechniek B.V. procesmodel

A: Inventarisatie, opsomming en berekening
B: Analyse, onderzoek en planning
C: Uitvoerring werkzaamheden.