Asbestverwijdering Brabant

Asbestverwijdering Brabant nodig?

Een specialist nodig voor uw asbestverwijdering Brabant? Heeft u asbest gevonden in uw woning of pand? Of wilt u uw pand laten controleren op asbest? Onze vakmannen komen graag bij u langs in Brabant om te inventariseren of er asbest aanwezig is. Voor het verwijderen van asbest heeft u professionele mankracht nodig. Asbest verwijderen moet op een professionele en veilige wijze. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd in het onderzoeken en verwijderen van asbest. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V staat bekend om zijn vakkundige verwijdering van asbest onderdelen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neemt u een kijkje op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn de specialist voor uw asbestverwijdering Brabant.

Direct een offerte aanvragen voor asbestverwijdering Venlo?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vakkundig asbestverwijdering Brabant

Bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V zorgen wij ervoor dat uw asbest op professionele wijze wordt verwijderd. Soms is het niet nodig om een pand of woning compleet te slopen tijdens een asbestverwijdering Brabant, maar kunnen wij delen van het pand strippen, zodat u uw pand weer opnieuw op kunt bouwen. Zo krijgt uw pand een tweede leven. Wij vinden het belangrijk dat wij bewust met het milieu omgaan en proberen daarom zo min mogelijk sloopwerk weg te gooien. Alle materialen worden zo goed mogelijk hergebruikt, zodat er een bijdrage wordt geleverd aan de duurzaamheid van een project. Door materialen te hergebruiken kunt u de sfeer en de oude staat van het pand terug laten komen in uw verbouwing. Is er asbest in uw pand aangetroffen? Dan zorgen wij ervoor dat wij het op professionele werkwijze behandelen en indien nodig verwijderen. Bent u op zoek naar asbestverwijdering Brabant? Voordat wij starten met een project maken wij met u heldere (prijs)afspraken. 

Duurzaam slopen door OCT Sloop- en Milieutechniek B.V

Bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V bieden wij u duurzaam- en totaalsloop aan. Door middel van een duurzame sloop zorgen wij ervoor dat wij de nodige materialen kunnen hergebruiken. Hierdoor dragen wij een steentje bij aan het milieu. Indien er teveel asbest aanwezig is, zijn wij genoodzaakt het gehele pand te slopen. Mede hierdoor bieden wij u een totaalsloop aan. Wij begeleiden uw project van inventarisatie van asbest tot aan de sloop. Na de sloop zorgen wij ervoor dat al het puin netjes wordt gescheiden en afgevoerd. Zo heeft u de minste hinder van onze werkzaamheden en kunt u zo snel mogelijk weer door met de bouw of verbouwing van uw pand. OCT Sloop en Milieutechniek B.v is ISO 14001 gecertificeerd. Heeft u interesse in onze aangeboden diensten voor asbestverwijdering Brabant? OCT Sloop- en Milieutechniek B.V staat voor betrouwbaarheid, zorgvuldig en eerlijk zaken doen.

OCT Sloop- en Milieutechniek B.V. procesmodel

A: Inventarisatie, opsomming en berekening
B: Analyse, onderzoek en planning
C: Uitvoerring werkzaamheden.