Asbestsanering Eindhoven

Asbestsanering Eindhoven nodig?

Bent u op zoek naar asbestsanering Eindhoven? Dan bent u bij OCT Slopen en Asbest aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat wij u goed van dienst kunnen zijn. In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en zijn wij groot geworden in onze kennis en kunde met betrekking tot het verwijderen van asbest en in het slopen van woningen, gebouwen en kantoorpanden. Heeft u interesse in onze aangeboden diensten met betrekking tot het verwijderen van asbest en asbestsanering Eindhoven? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken voor al uw vragen, ook via ons contactformulier kunt u ons uw vragen stellen. OCT Sloop en Asbest staat voor betrouwbaarheid en zorgvuldig en eerlijk zaken doen.

Direct een offerte aanvragen voor uw asbestsanering Eindhoven?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Asbestsanering Eindhoven, beheersen van asbest

U zoekt een betrouwbare partij voor uw asbestsanering Eindhoven? In de afgelopen jaren wordt er met regelmaat asbest aangetroffen in verschillende huizen en gebouwen. Asbest is zeer schadelijk voor uw gezondheid. Het is daarom erg belangrijk dat u zeker bent van een asbestvrije omgeving. Door specialisten in te schakelen bent u gegarandeerd van een veilige omgeving. Wij verwijderen voor u de aangetroffen asbest op een vakkundige wijze. Onze vakmensen zorgen ervoor dat er maatregelen en voorzieningen worden getroffen om de overlast van het verwijderen van asbest tot een minimum te beperken voor de omwonenden. Het is van groot belang dat de afval die van de asbest vrijkomt volgens de wet- en regelgeving afgevoerd wordt. De gezondheid, de veiligheid en het milieu staan hierbij hoog in het vaandel. Bij OCT Sloop en Asbest bent u aan het juiste adres voor uw asbestsanering Eindhoven

De totaaloplossing voor uw asbestsanering Eindhoven

Wat betreft het verwijderen van asbest kunnen wij u in het gehele proces ontzorgen: Van inventarisatie tot aan de sloop. Daarnaast is OCT Sloop en Asbest ISO 14001 gecertificeerd. Wij zijn gespecialiseerd in duurzaam slopen. Al onze hoogwaardige materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, zodat er een substantiële bijdrage wordt geleverd aan de duurzaamheid van het project. OCT Sloop en Asbest maakt heldere (prijs)afspraken met haar klanten. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en staat u achteraf niet voor onaangename verrassingen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij mooie projecten mogen verzorgen. Wij werken alleen met de beste vakmensen. Al onze vakmensen zijn VCA gecertificeerd. Wij bieden u een totaaloplossing aan voor het verwijderen van asbest. Daarnaast bieden wij u een totaaloplossing aan in het slopen of gedeeltelijke slopen van woningen en kantoorpanden.

Heeft u nog vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

OCT Sloop- en Milieutechniek B.V. procesmodel

A: Inventarisatie, opsomming en berekening
B: Analyse, onderzoek en planning
C: Uitvoerring werkzaamheden.