Asbestsanering Brabant

Asbestsanering Brabant nodig?

Op zoek naar een specialist voor asbestsanering Brabant? Bent u op zoek naar een erkend en professioneel bedrijf die u kan helpen met asbestsanering Brabant? Onze medewerkers van OCT Sloop- en Milieutechniek B.V staan graag voor u klaar. In de afgelopen jaren zijn wij ons steeds verder gaan specialiseren in het verwijderen van asbest. Asbest is erg schadelijk voor uw gezondheid en het is daarom van groot belang dat het snel en veilig verwijderd wordt. Bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V bent u aan het juiste adres voor asbestsanering Brabant.  

Direct een offerte aanvragen voor uw asbestsanering Brabant?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Asbestsanering Brabant door OCT Sloop- en Milieutechniek B.V.

Wilt u asbestsanering Brabant laten uitvoeren door ons? Tegenwoordig komen wij veel asbest tegen in huizen en oude gebouwen. Het is van groot belang dat asbest snel en effectief verwijderd wordt. De specialisten van OCT Sloop- en Milieutechniek B.V onderzoeken en verwijderen op een professionele wijze uw aangetroffen asbest. Steeds vaker worden oude gebouwen en woningen omgetoverd tot prachtige nieuwbouwprojecten. Juist in deze gebouwen treffen wij met regelmaat asbest aan. Onze specialisten zorgen ervoor dat er direct actie wordt ondernomen, zodat u weinig hinder ondervindt van onze werkzaamheden. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V zorgt er ook voor dat het afval netjes wordt afgevoerd, zodat de werkzaamheden met betrekking tot het verbouwen van een woning of gebouw weer snel door kan. 

Gezondheid, veiligheid én milieu staan hoog in het vaandel!

Bij OCT Sloop-en Milieuwerk B.V staan veiligheid, milieu en gezondheid hoog in het vaandel. Door het slopen van woningen en gebouwen komen er veel materialen vrij. Wij vinden het belangrijk dat materialen goed hergebruikt kunnen worden. Alle materialen worden zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt, zodat er een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan de duurzaamheid van het project. Voordat onze professionals de asbest verwijderen wordt er een gedetailleerd plan geschreven. In dit plan worden de mogelijkheden tot hergebruik en recycling opgenomen. Daarnaast wordt onder andere beschreven hoe omwonenden zo min mogelijk last hebben van onze werkzaamheden. Wij zijn dus de specialist voor uw asbestsanering Brabant.

Over OCT Sloop- en Milieutechniek B.V.

Wij bieden u een complete totaaloplossing aan. Dit betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het inventariseren van uw opdracht tot aan de sloop. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V is gespecialiseerd in duurzaam slopen. Wij maken met u vooraf heldere afspraken, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wij staan bekend om onze jarenlange ervaring en door eerlijk zaken doen. Wij zijn betrouwbaar en werken zorgvuldig. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V is ISO 14001 gecertificeerd. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

OCT Sloop- en Milieutechniek B.V. procesmodel

A: Inventarisatie, opsomming en berekening
B: Analyse, onderzoek en planning
C: Uitvoerring werkzaamheden.