Asbestinventarisatie Eindhoven

Asbestinventarisatie Eindhoven nodig?

Heeft u een asbestinventarisatie Eindhoven nodig? Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf die met verschillende certificering een goede asbestinventarisatie kan maken? Bij OCT Sloop en Asbest bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare asbestinventarisatie Eindhoven! Wij zorgen tijdens uw asbestinventarisatie Eindhoven dat uw kantoorpand, woning of gebouw een goede inventarisatie krijgt en werken alles uit tot een degelijk rapport. Via onze asbestinventarisatie krijgt u een duidelijk en inzichtelijk overzicht van de gevonden knelpunten. U Bent bij OCT Sloop en Asbest aan het juiste adres voor het inventariseren en constateren van asbest. Daarnaast helpen wij u graag met het verwijderen van uw asbest. Wij bieden u een totaaloplossing aan. Wij helpen u van A tot Z. Van inventarisatie tot de eventuele sloop. Wij staan voor u klaar voor het verwijderen van asbest en voor het slopen van uw woningen en/of panden.

Direct een offerte aanvragen voor uw asbestinventarisatie Eindhoven?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Asbestinventarisatie Eindhoven en vervolgstappen

Voor het verwijderen van asbest is het noodzakelijk dat er een sloopmelding gemaakt wordt bij de gemeente. U dient hiervoor in het bezit te zijn van een asbestinventarisatierapport. OCT Sloop en Asbest is voor u het aangewezen bedrijf om een asbestinventarisatie te maken en u van een asbestinventarisatierapport te voorzien! Wij helpen u graag met het verzorgen van de vervolgstappen. Wij maken van tevoren met u heldere (prijs)afspraken, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij zorgen ervoor dat hoogwaardig materiaal zoveel mogelijk hergebruikt kan worden. Hierdoor leveren wij een bijdrage aan de duurzaamheid van het project. Gezondheid, veiligheid én milieu staan ook hoog in het vaandel bij OCT Sloop en Asbest. 

Over OCT Sloop en Asbest

Waarom kiezen voor OCT Sloop en Asbest voor uw asbestinventarisatie Eindhoven? OCT Sloop en Asbest staat voor betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en staat bekend om zijn eerlijke manier van zaken doen. Wij bieden u een totaaloplossing aan. Of uw pand, woning of gebouw moet laten testen op asbest of dat uw pand gesloopt moet worden, wij staan voor u klaar! Wij ontzorgen u graag. Wij bieden u ook de optie aan om een sloop gedeeltelijk te realiseren. Doordat wij de binnen en buitenmuren laten staan, indien dit mogelijk is, zijn wij in staat om uw pand of woning een tweede leven te bieden. Hierdoor zijn wij duurzaam en bespaart u veel geld. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij volgens de richtlijnen en regels moeten werken in onze branche. Wij verzekeren u van gespecialiseerde vakmensen met de nodige certificaten op zak. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat. Wij werken volgens de volgende normen en certificaten: Procescertificaat Asbestverwijdering, BRL SVMS-007, ISO 9001 en ISO 14001.

OCT Sloop- en Milieutechniek B.V. procesmodel

A: Inventarisatie, opsomming en berekening
B: Analyse, onderzoek en planning
C: Uitvoerring werkzaamheden.