Asbestinventarisatie Brabant

Asbestinventarisatie Brabant nodig?

Bent u op zoek naar een asbestinventarisatie Brabant? Voor het onderzoeken van uw pand op sporen van asbest bent u bij ons aan het juiste adres. Bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V zorgen wij ervoor dat uw pand op vakkundige en professionele wijze wordt onderzocht. Wij inventariseren uw pand zo grondig mogelijk. Asbest is erg schadelijk en moet zo snel mogelijk verwijderd worden. In veel oude panden is de kans erg groot dat er asbest aanwezig is. Doordat er tegenwoordig veel oude gebouwen worden omgebouwd tot nieuwe kantoorpanden of nieuwbouwprojecten komt het steeds vaker voor dat er asbest wordt aangetroffen in bepaalde delen van een pand. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V helpt u graag bij het onderzoeken van deze oude panden. Voor het inventariseren van asbest in de provincie Brabant bent u bij ons aan het juiste adres voor uw asbestinventarisatie Brabant.

Direct een offerte aanvragen voor uw asbestinventarisatie Brabant?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Asbestinventarisatie Brabant en vervolgstappen

Asbestinventarisatie Brabant wordt met regelmaat uitgevoerd door OCT Sloop- en Milieutechniek B.V. Wij zijn voor u hét bedrijf voor het onderzoeken van uw pand of woning. Wij hanteren een strikt stappenplan. Wij komen eerst bij u inventariseren of er asbest in uw pand aanwezig is. Is dit het geval dan maken wij de vervolg stappen. Wij zorgen ervoor dat wij van begin tot het einde het proces begeleiden. Asbest moet zo snel mogelijk verwijderd worden. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V ontzorgt u hierin volledig. U bent bij ons op het juiste adres voor het inventariseren van asbest en het vakkundig verwijderen en afvoeren van asbest. Wij werken volgens de wet- en regelgeving die bijdraagt aan het veilig en milieuvriendelijk verwijderen en afvoeren van asbest onderdelen. Wij zijn het adres voor uw asbestinventarisatie Brabant.

Over OCT Sloop en Asbest

Bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V bieden wij u een totaaloplossing aan. Wij zijn er voor u van inventarisatie tot aan de sloop. Doordat wij alles onder één dak aanbieden kunnen wij ervoor zorgen dat het verwijderen en afvoeren van gevonden asbest efficiënt en vakkundig verloopt. Door het ontdekken van asbest kan uw bouw vertraging oplopen. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V zorgt ervoor dat u binnen een korte tijd weer door kunt gaan met de bouw. Wij maken van tevoren met u heldere (prijs) afspraken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V vinden wij het belangrijk dat er materialen hergebruikt kunnen worden. Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid van een project. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V staat voor betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en eerlijk zaken doen. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw vragen omtrent het verwijderen en veilig afvoeren van asbest.

OCT Sloop- en Milieutechniek B.V. procesmodel

A: Inventarisatie, opsomming en berekening
B: Analyse, onderzoek en planning
C: Uitvoerring werkzaamheden.