Asbest verwijderen Venlo

Asbest verwijderen Venlo?

Op zoek naar asbest verwijderen Venlo? Bent u op zoek naar een gespecialiseerd asbestverwijderingsbedrijf die u goed van dienst kan zijn met asbest verwijderen Venlo? OCT Sloop- en Milieutechniek B.V is voor u hét bedrijf die u kan voorzien van goed opgeleide vakmensen. Wij bieden u een totaaloplossing aan, van inventarisatie tot aan de sloop. Wij staan bekend om onze vakbekwaamheid en duurzaam slopen. Hierdoor zijn wij in staat om alle materialen zo hoogwaardig mogelijk te verkopen, zodat er een substantiële bijdrage wordt geleverd aan de duurzaamheid van het project. Daarnaast is OCT Sloop- en Milieutechniek B.V ISO 14001 gecertificeerd.

Direct een offerte aanvragen voor asbest verwijderen Venlo?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vakkundig asbest verwijderen Venlo

Op zoek naar asbest verwijderen Venlo? Door onze jarenlange ervaring met het sloopwerk en het verwijderen van asbest hebben wij de nodige ervaring opgebouwd. Hierdoor zijn wij voor u hét bedrijf voor al uw vragen met betrekking tot het verwijderen en afvoeren van asbest. Als het verwijderen en afvoeren van asbest niet gestroomlijnd verloopt, bestaat de kans dat de bouw vertraging oploopt. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V biedt u een totaaloplossing aan. Wij regelen voor u de inventarisatie tot aan de sloop, zodat u binnen de kortste keren weer door kan met de bouw.  Dat wil zeggen dat wij bij het betreffende pand komen inventariseren, indien nodig verwijderen wij de asbest en voeren wij het sloopmateriaal af. Wij vinden het belangrijk om van tevoren heldere (prijs) afspraken te maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V staat voor betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en eerlijk zaken doen tijdens het asbest verwijderen Venlo.

Duurzaam slopen door OCT Sloop- en Milieutechniek B.V

OCT Sloop- en Milieutechniek B.V is in het bezit van verschillende certificaten. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd onder certificaten van erkende gecertificeerde instellingen. Wij zijn in het trotse bezit van de ISO-NEN 9001, VCA, Procescertificaat Asbestverwijdering en BRL SVMS 007. Wij voldoen aan de vastgestelde normen en richtlijnen, maar wij werken ook structureel aan de optimalisering van de kwaliteit en veiligheid van onze werkzaamheden. OCT Sloop- en Milieutechniek B.V is per 1 juli 2015 ook officieel lid bij VERAS. VERAS (Vereniging voor Aannemers in de Sloop) is dé belangenvereniging voor sloopaannemers in Nederland. U bent bij OCT Sloop- en Milieutechniek B.V aan het juiste adres voor asbest verwijderen Venlo.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag welke passende mogelijkheden wij u aan kunnen bieden. U kunt ons per e-mail, telefonisch of door middel van ons online contactformulier benaderen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

OCT Sloop- en Milieutechniek B.V. procesmodel

A: Inventarisatie, opsomming en berekening
B: Analyse, onderzoek en planning
C: Uitvoerring werkzaamheden.